Aktuellt

Arkiv

Fakta för fan

Lekcenter

Perspektiv & Retrospektiv

Topplistor

Fakta för fan

Visst kan det vara trevligt att som läsare få identifiera lite med de olika skribenterna bakom initialerna och just därför existerar denna del av POPKORN. Här kan man, profil för profil, kortfattat läsa sig till åtminstone bitar av information som kan vara kul att veta om samtliga personer som någonsin har tagit plats på vår virtuella redaktion.

Jan M. Komsa

M som i . . .

-

"Misha", "Morty" eller "Misterjetski"

Föredrar

-

Att bygga upp hellre än att riva ner

Tittar på

-

Det allra mesta faktiskt

Lyssnar på

-

60- och 70-tals pop/rock

Spelar på

-

Sin gamla trogna SNES i spelrummet där alla får
vara med och ingen behöver sitta på golvet...

Läser helst

-

Ordböcker och uppslagsverk

Äter gärna

-

Sushi och marcipanbröd, men inte i kombination

E-postadress: jan.komsa@popkorn.nu

Livsmotto

-

"Vi lever inte för att arbeta, vi arbetar för att leva."

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
< Förra apan | Första sidan | Nästa apa >
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -


Fem grejer i urval som Janne skrivit under:

2019-01-24 Topp-10: Spelfilmer baserade på engelska serietidningshjältinnor
Det är ett nytt år och vi har en helt ny bunte filmer ur Marvels cinematiska universum att se fram emot. Om man fortfarande ser fram emot de filmerna dvs. Först ut blir i alla fall Captain Marvel och inför denna tänkte Janneman att det vore väl sköj att lista näst intill varenda annan spelfilm baserad på en amerikansk, eller brittisk, serietidningshjältinna fram till dagens datum och gjorde följaktligen en hel topp-10 av det.

2018-08-10 Plockat ur filmhyllan: Hajen (1975)
Jan hoppar tillbaka till Steven Spielberg men fortsätter likväl på spåret om amerikanska blockbusters efter Independence Day och Jurassic Park förra- och förförra månaden. Men The Meg som brett öppnar upp käftarna på biografer runt om i världen idag var vad som slutligen avgjorde dagens filmval. Som en stor aptitretare inför nästa fredag då den senaste stora hajfilmen har premiär på stora duken även i Sverige har vi en riktig klassiker: Hajen från 1975.

2015-12-15 Lekcenter: Mighty Max våg 2: Dread Heads
Efter ett motorstopp som heta duga så kör vi igen helt enkelt!! Senast då det begav sig såg det också ut som att vi härnäst skulle gå igenom de återstående två större seten från våg nr 2 och lämna uppsättningen Dread Heads till sist. Vid närmare eftertanke gör vi dock tvärtom och ger nu förtur åt Dread Heads så sparar vi de stora bjässarna till finalen för denna vågen. Under tiden som gått har f.ö Bad Eggz Bunch, Savage Mondo Blitzers, Monster in My Pocket och M.U.S.C.L.E. åter lagts upp under "smågubbar" ifall nu någon missade det. ^_^

2008-05-30 Topp-10: Hattklädda typer
Tänk vilken skillnad en god hatt kan göra. För en del typer är hatten närmast ett signum. Karaktären är liksom inte hel utan den. Här på POPKORN gillar vi hattar så det är väl på tiden att det dyker upp en hattbaserad topplista med. Janne reder ut kriterierna och tar oss på en resa bland hattklädda typer.

2006-10-14 Lekcenter: Trash Bag Bunch uppe
Information om Trash Bag Bunch finns nu uppe på sidan. Ja, ni vet de där små påsarna som man stoppade i vatten för att de skulle fräta sönder? Och inuti fanns figurer att samla på!POPKORN bedrivs som en helt fristående ideell sysselsättning och är inte del av något
annat samfund, samarbete eller liknande. Ansvarig uppläggare för sidan är Jan Komsa.