Aktuellt

Arkiv

Fakta för fan

Lekcenter

Perspektiv & Retrospektiv

Topplistor

Fakta för fan

Visst kan det vara trevligt att som läsare få identifiera lite med de olika skribenterna bakom initialerna och just därför existerar denna del av POPKORN. Här kan man, profil för profil, kortfattat läsa sig till åtminstone bitar av information som kan vara kul att veta om samtliga personer som någonsin har tagit plats på vår virtuella redaktion.

Magnus D. Johansson

D som i . . .

-

"Dylan", "Dönicke" eller "Dumsnut"

Föredrar

-

Halvfabrikat framför äkta vara

Tittar på

-

Dåliga komedier med vitt omslag på DVD

Lyssnar på

-

Sig själv prata om saker som han själv säger sig ha koll på

Spelar på

-

Sista versen

Läser helst

-

Endast det han själv skriver

Äter gärna

-

Uppenbarligen dåligt med tanke på att han måste
rensa tarmen i snitt tre gånger om dagen '-_-

E-postadress: dylan.johansson@popkorn.nu

Livsmotto

-

"Den dagen, den sorgen."

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
< Förra apan | Första sidan | Nästa apa >
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -


Några av den där Dylans gamla bidrag:

2012-01-15 Topp-100: NES-kassetter [bit 6/8]
Ett gott nytt år har det blivit och nya årslöften att försöka hålla med nya friska tag. Mellandagarna och den goda fortsättningen spenderades i mångt och mycket i rökfyllda skrivvrån med våra tomtar hängandes över sina tangentbord, lika upplysta som alltid vid skärmarnas sken och alltid likaså reflekterandes över val av både bilder och formuleringar... Vi inleder således det nya året med att i skrivande stund uppfylla ännu en del av vår mest omfångsrika topp.

2010-11-14 Lekcenter: Masters of the Universe: The Powers of Grayskull
Året var 1986 när Mattel började ta fram prototyper för en ny underlinje actionfigurer. Man skulle förädla framgångssagan kring He-Man ihop med resten av de populära Masters of the Universe-figuerna och ta tillfället i akt att besvara en del frågor. Vad kom innan He-Man? Hur såg He-Mans värld ut i sin förhistoria? Vad ligger egentligen bakom He-Mans krafter? Och om He-Man nu var det manligaste namnet man kunde tänka sig, vad vore då ett mer heroiskt alternativ? Läs mer om detta och figurerna som aldrig släpptes...

2010-04-18 Lekcenter: M.U.S.C.L.E.
"Vad har du i fickan den här gången, Jan?" Ganska exakt ett år efter att Dylan upplyste vår blygsamma del av den vida världen om de minst sagt mindre blygsamt gestaltade Monster in My Pocket-figurerna sneglade han ännu längre bakåt i tiden och grävde sålunda fram en ännu mer obskyr samling enfärgade, små plastfigurer, den här gången med MUSKLER som WOW-faktor... För visst finns det något sannerligen speciellt med överdrivet pumpade lemmar?

2009-11-03 Retrospektiv: Godzilla 1954-2009
Idag, den 3:e november 2009, fyller Godzilla 55 år men officiellt påstår man att Kungmonstret är pensionerad från bioduken och rykten säger att det är ett uppehåll som kommer att vara fram till 60-årsjubileumet 2014... Medan vi nu, drygt fem år in i en tid utan Godzilla, börjar få allvarliga abstinensbesvär sammanfattar Dylan de senaste 55 åren och passar på att dumförklara sig själv som väljer en falsk Zilla framför den äkta. Det blir en monstruös filmresumé.

2007-05-03 Retrospektiv: Teenage Mutant Ninja Hero Turtles II
"Törtälls" kommer till Sverige samma år som långfilmen bidrar till att den gröna vågen når kulmen på andra sidan Atlanten... Läs mer om pojkleksakerna kallade actionfigurer och inte dockor, serietidningen som sparkade TV-seriens dumma röv, videospelen förklarade kult och så moralkärringcensuren i Dylans uppföljande återblick på fenomenet Teenage Mutant Ninja/Hero Turtles.POPKORN bedrivs som en helt fristående ideell sysselsättning och är inte del av något
annat samfund, samarbete eller liknande. Ansvarig uppläggare för sidan är Jan Komsa.