Aktuellt

Arkiv

Fakta för fan

Lekcenter

Perspektiv & Retrospektiv

Topplistor

Arkiverade
Allehanda multipopulär-
kulturella topplistor

Här hamnar allehanda multipopulärkulturella topplistor. Mycket nöje!

| 2 | 1 |

2023-08-04 Topp-10: Pingviner
En lista kring pingviner i populärkulturen. Nu i augusti, ja. För att varför inte? Pingviner är coola året runt... Och om det är något som Evangelion lärt oss så är det att det finns väl varmvattenpingviner också!

2023-02-04 Topp-10: Björnar
Med anledning av Cocaine Bear senare den här månaden kommer en topplista över björnar, inklusive björngäng, i populärkulturen... Ja, öh, mycket nöje!

2022-10-10 Topp-10: Monster Mash-Ups!!!
Basketball Nightmare gav Jan blodad tand. För monster mash-ups (inte basket) alltså! Här är då tio andra nämnvärda monstersammankomster i populärkulturen. Och vi snackar klassiska monster nu, som greve Dracula, mumien och varulven! Klicka vidare och läs mer, ni som vågar...

2022-06-24 Topp-10: Hajgrejer
Grejer som i karaktärer, filmer, varumärken, ja, whatever bara det ryms inom populärkulturen. Och varför hajar..? För att nu har badsäsongen börjat igen! Badsäsong och hajar i havet... För att "Just when you thought it was safe to go back in the water" och allt? Hajar ni? Ja, HAJAR ni? '-_-

2022-06-04 Topp-25: Dinosaurierelaterade grejer
Allt om dinosaurier! Eller, eh, i alla fall mycket om dinosaurier... För att Jurassic World Dominion nästa vecka. En mumsig aptitretare i form av en stor topplista kring dessa förhistoriska härskarödlor ligger då helt rätt i tiden. Må det smaka!

2022-04-24 Topp-10: Speedsters (som i snabba typer, supersnabba då)
Speedsters eller Speedstrar på svenska? Äsch, whatever. Topp-10: SNABBA TYPER helt enkelt... För att Sonic the Hedgehog 2-filmen är en grej just nu och den där The Flash-filmen är på G, så vi tänkte typ vilka mer kvicka snubbar eller snubbinnor värda att nämnas finns det egentligen?! Och vi snackar superkvicka såklart! Och därtill några icke så kvicka. Klicka vidare och läs mer. Fort!

2022-04-04 Topp-10: Kaffekoppar (uppdatering)
Det blir bara en liten update till något som redan fanns uppe den här gången. Man kan säga att vi ger oss själva en break efter att ha pumpat ut praktiskt taget dubbelt så mycket som vanligt förra månaden. Misströsta dock icke kära läsare, för nästa vecka är vi åter på hugget med helt nytt material för er! Se detta så som en relativt kort kafferast typ...

2022-03-24 Topp-20: Ugglor
Detta är en ugglelista.

2022-03-03 Topp-10: Switch merch som vi inte visste att vi ville ha
En topp-10 Switch-kringprodukter tillika handelsvaror, eller "merch" kort och gott, som vi prylsugna dårar inte ens visste att vi ville ha alltså.

2021-10-31 Topp-13: Benrangel
Hela benrangel eller räcker det med bara benskallar? Hm... Tja, den som törs <- klicka vidare får väl se. Och ha nu en riktigt glad Halloween allesammans!

2021-04-04 Topp-20: Gröna saker
Glad påsk igen, ja! För i år spar vi alltså inte direkt på krutet för den här högtiden så här kommer en till topplista och denna är lastad med gröna saker! För att grönt ju också är en av påskfärgerna... Och egentligen är det inte så mycket "saker" som olika karaktärer på listan men WHATEVER, va?!

2021-02-14 Topp-10: Rödblå saker
Rosor är röda, violer är blå... Här är en lista över annat i de färgerna för er Kära läsare att tänka på? Nja. Rosor är röda, violer är blå, här är något för er Kära läsare som gillar knäppa topplistor likaså? Njaa... Okej, men ni hajar galoppen. För det är alla hjärtans dag idag! Ok, vad sägs om detta då: Känner DU dig kärlekskrank? Doktorn föreskriver ett rödblått piller... Nej, för tusan, att knapra piller vill vi ju inte uppmuntra här... Äsch, fuck it!

2019-11-04 Topp-13: Zombierelaterade saker 13 år senare
Ja, vem kunde ana att ruttet kött som vill äta dina inälvor fortfarande kunde vara så tilltalande hela tretton år senare. Idag för tretton år sedan sattes en topp-13 över zombierelaterade saker samman för POPKORN. Något sådant måste självklart följas upp just såhär tretton år längre fram i tiden... Det här är alltså ytterligare tretton zombierelaterade grejer exakt tretton år senare... Är du magstark nog att läsa vidare..?

2019-10-24 Topp-10: Pumparelaterade typer och grejer
Med en vecka kvar till Halloween kommer allas vår Janman med en allomfattande multipopulärkulturell topplista i säsongens rätta anda. Pumparelaterade saker blir det. Typ. Mestadels typer faktiskt. Men också andra grejer. Så typer och grejer. Diverse tjofräs helt enkelt... Se det här som en påminnelse att gå ut och köpa pumpa i tid förresten! Och glad halloween i förväg på er allihopa... Må, eh, godiset smaka. Eller nåt sånt.

2019-04-14 Topp-10: Gula saker tio år senare
Om en vecka är det påsk! Och idag är det ganska exakt tio år sedan Jan gjorde sin gula saker-topplista. En av fördelarna med att POPKORN har funnits i över ett årtionde är att man kan liksom titta hela tio år bakåt vad som gjordes då samt bygga vidare och göra en till grej av det. Så här har vi nu alltså hans nya topp-10 gula saker. Gula saker igen eller andra gula saker tio år senare. Och glad påsk i förväg! Må, eh, äggen smaka. Eller nåt sånt.

2016-08-28 Topp-10: Kaffekoppar
I takt med att sommarloven och semestertiderna undan för undan lider mot sina slut och hösten allt närmare står för dörren passar POPKORN:s första äkta par på att bjuda på en välbehövlig kopp kaffe eller två. Eller tio. Ja, jo, med allt annat äntligen åter på plats har det slutligen blivit dags att vi kommer upp med en helt ny topplista här på sidan! Skåda nu vår första nya topp sedan 2010 års tio tecknade TV-serier från årtiondet dessförinnan; kaffekopptoppen!

| 2 | 1 |

| Åter till arkiven |

POPKORN bedrivs som en helt fristående ideell sysselsättning och är inte del av något
annat samfund, samarbete eller liknande. Ansvarig uppläggare för sidan är Jan Komsa.