Aktuellt

Arkiv

Fakta för fan

Lekcenter

Perspektiv & Retrospektiv

Topplistor

LekArkiv

Här samlar vi samtliga uppdateringar genom åren kring diverse smågubbar

2018-10-14 Lekcenter: Zbots
Exakt tio år efter den första texten här på sidan om en något mindre allmänt känd leksakslinje smågubbar från Galoob kommer här en text om en annan något mindre känd leksakslinje smågubbar från Galoob. Eller rättare sagt så skulle ha varit fallet om allt gått som planerat. Men bättre sent än aldrig så även om det hade varit mycket mer passande om detta kommit upp på samma datum just tio år senare får nu istället tolvårsdagen duga!

2010-04-18 Lekcenter: M.U.S.C.L.E.
"Vad har du i fickan den här gången, Jan?" Ganska exakt ett år efter att Dylan upplyste vår blygsamma del av den vida världen om de minst sagt mindre blygsamt gestaltade Monster in My Pocket-figurerna sneglade han ännu längre bakåt i tiden och grävde sålunda fram en ännu mer obskyr samling enfärgade, små plastfigurer, den här gången med MUSKLER som WOW-faktor... För visst finns det något sannerligen speciellt med överdrivet pumpade lemmar?

2009-06-08 Lekcenter: Trash Bag Bunch: Serie 1-bilder
Janne bestämde sig för att ta en liten paus från Mighty Max-arkivet och skjuter istället in med bilder på Trash Bag Bunch-figurerna från den första serien. Det blev alltså en visuell uppdatering den här veckan men det blev inte mindre jobb för det låter han hälsa. Se bilderna här.

2009-04-20 Lekcenter: Monster in My Pocket
På nätet finns det hela kretsar som samlar på småfigurer utan rörelseförmåga från några av '90-talets första störtsköna år. Dessa går i fackspråket under benämningen "mono-colored figurers" och där är P.E.T. Aliens, Bad Eggz Bunch och inte allra minst Monster in My Pocket de riktigt stora småkungarna.

2008-02-16 Lekcenter: Savage Mondo Blitzers!
Efter en rad rena formaliteter tillika teknikaliteter till uppdateringar var det riktigt skönt att få knåpa ihop något mer kreativt för sidan... Läs mer om Savage Mondo Blitzers, en minst sagt egendomlig leksakslinje som kom som från ingenstans och försvann lika fort som spårlöst.

2007-09-17 Lekcenter: När Trash Bag fräter sönder
Den där Dylan har visst legat i beträffande POPKORN. Karln har nämligen varit och handlat oöppnade Trash Bags från Spanien, så självklart passade vi på att fräta sönder en soppåse och dokumentera hela det spännande händelseförloppet för er kära medsurfare.

2007-07-11 Lekcenter: Nya bilder på Bad Eggz Bunch
Vi har en del bilduppdateringar idag då den där Dylan har lyckats leta fram logotypen och bilder från en katalog med reklam för Bad Eggz Bunch-figurerna. Högst uppskattat! Passade i samma veva på att uppdatera den där äggrelaterade topplistan med en lämpligare bild på en av de små kräken.

2007-02-26 Lekcenter: Bad Eggz Bunch
Små monsterfigurer inuti slemfyllda ägg som man skulle krossa i handen. Läs mer om Bad Eggz Bunch, yngre syskonlinje till Trash Bag Bunch och tveklöst en av de mest bortglömda leksakerna från det tidiga 90-talet.

2007-02-23 Lekcenter: Trash Bag Bunch cardbacks etc
När jag ändå satt och laddade upp en hel sida med bildmaterial för Mighty Max passade jag även på att scanna in och lägga upp bilder på cardbacks etc för Trash Bag Bunch-sektionen. Det är visserligen inte lika roligt som "riktiga" bilder på varje enskild figur men där framgår i alla fall samtliga figurer som släpptes i både serie ett och två.

2006-10-14 Lekcenter: Trash Bag Bunch uppe
Information om Trash Bag Bunch finns nu uppe på sidan. Ja, ni vet de där små påsarna som man stoppade i vatten för att de skulle fräta sönder? Och inuti fanns figurer att samla på!

| Åter till arkiven |

POPKORN bedrivs som en helt fristående ideell sysselsättning och är inte del av något
annat samfund, samarbete eller liknande. Ansvarig uppläggare för sidan är Jan Komsa.