Aktuellt

Arkiv

Fakta för fan

Lekcenter

Perspektiv & Retrospektiv

Topplistor

Fakta för fan

Visst kan det vara trevligt att som läsare få identifiera lite med de olika skribenterna bakom initialerna och just därför existerar denna del av POPKORN. Här kan man, profil för profil, kortfattat läsa sig till åtminstone bitar av information som kan vara kul att veta om samtliga personer som någonsin har tagit plats på vår virtuella redaktion.

Totaka M. Tatina

M som i . . .

-

"Marna", "Mara" eller "Mrsjetski"

Föredrar

-

Den mörka sidan framför den ljusa

Tittar på

-

Allt möjligt förutom rena skräcken

Lyssnar på

-

Andras skitsnack

Spelar på

-

Martyrkortet

Läser helst

-

Vad folk än lägger upp på Fisbok

Äter gärna

-

Fyra skivor bröd om dagen

E-postadress: totaka.tatina@popkorn.nu

Livsmotto

-

"Pappa vet bäst."

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
< Förra apan | Första sidan | Nästa apa >
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -


Fem grejer som Tina har sysslat med:

2016-01-16 Lekcenter: Trollfrisyrer
Vi inleder det nya året med ett äldre inslag i ny fin form då Tina återkommer med pompa och ståt som bevandrad trollhårstylist, fast besluten att inte låta Jannes text om Mighty Max-skallarna med trollhår vara den enda trollhårtexten uppe på sidan och lägligt nog rätt i tiden att sporra intet ont anande läsare inför Trolls-filmen som har biopremiär världen över i år! Vad som började som en leklådetext och sedan blev en topplista har hur som helst hittat hem igen.

2008-12- 01-24 Säsongsspecialare: Årets julkalender 2008
Då var det åter dags att räkna dagarna fram till jul och med det presenterar vi POPKORN:s julkalender anno 2008. Årets tema är julklappstips från Tokyo... Se det som tips på både roliga och annorlunda prylar att hålla utkik efter om man själv har turen att befinna sig i denna drömlika stad eller se det som en önskelista för en framtida resa eller om du har en annan möjlighet att komma över prylarna eller se det bara som en kul grej och ha nu en riktigt God Jul!

2008-08-30 Personliga perspektiv: Vi i Tokyo - Andra intryck
Flygplanshjulen når äntligen japansk mark. Efter nära tolv timmar i luften och en dödsångestfylld mellanlandning i Moskvas pissdränkta, förfallna och av allt att döma livsfarliga sk "stora internationella flygplats" är vi äntligen i den civiliserade världens huvudstad nummer 1; Tokyo. Senare på kvällen drar vi ut för att utforska närområdet och på dagordningen för efterföljande dag står Akihabara; "The Electric Town". Läs mer om allas våra andra intryck.

2007-12- 01-24 Säsongsspecialare: Årets julkalender 2007
Hej och varmt välkomna till ett nytt inslag fr o m i år - POPKORN:s alldeles egen julkalender. Varje dag med start första december och fram till Julafton så kommer vi att lägga upp ett till säsongen relaterat "litet extra" dolt bakom respektive lucka... Det kan vara allt från ett personligt julminne till en inblick i en särskild titel, karaktär osv. Ni som har barnasinnet i behåll rekommenderas såklart att klicka er vidare i sann julkaleder-anda - genom att hitta respektive lucka i omslagsbilden. Ho, ho, ho!

2007-03-31 Lekcenter: GLO Friends
Tina kommer ut ur garderoben med sina lysmaskar från det tokglada 1980-talet. Versionerna i hårdplast kallade GLO Friends var de som var mest populära.POPKORN bedrivs som en helt fristående ideell sysselsättning och är inte del av något
annat samfund, samarbete eller liknande. Ansvarig uppläggare för sidan är Jan Komsa.