Aktuellt

Arkiv

Fakta för fan

Lekcenter

Perspektiv & Retrospektiv

Topplistor

Fakta för fan

Visst kan det vara trevligt att som läsare få identifiera lite med de olika skribenterna bakom initialerna och just därför existerar denna del av POPKORN. Här kan man, profil för profil, kortfattat läsa sig till åtminstone bitar av information som kan vara kul att veta om samtliga personer som någonsin har tagit plats på vår virtuella redaktion.

Joakim C. Fryland

C som i . . .

-

"Curry-mannen", "Curry-myten" eller "Curry-legenden"

Föredrar

-

Mild curry framför brännande het

Tittar på

-

Gamla komediserier och animéer

Lyssnar på

-

J-rock och J-pop och bitpop och sånt

Spelar på

-

Emulatorer för sina japanska rollspel

Läser helst

-

Manga, manga och manga

Äter gärna

-

Curry-rätter i matkiosken

E-postadress: joakim.fryland@popkorn.nu

Livsmotto

-

"A pro isn't someone who sacrifices himself for his job..."
("..that's just a fool")

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
< Förra apan | Första sidan | Nästa apa >
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -


Frullefemman:

2008-09-22 Topp-20: Bästa utslagna spel från topp-16x16 SNES-kassetter
Nu har det gått exakt ett år sedan vi sammanställde en 16-i-1 topplista med fokus på Nintendos 16-bitare och eftersom det finns så många fler så pass bra spel kvar till systemet som fick lämnas utanför och inte ens omnämndes var vi bara tvungna att göra ett komplement. Det här är de 20 främsta titlarna som, trots att de inte klarade sig riktigt hela vägen fram in på den förstklassiga rankingen förra året, likväl förtjänar att lyftas fram i rampljuset.

2008-07-28 Topp-20: Starzinger-citat
Mycket tack vare krystade dialoger har det blivit ett sant nöje att se denna rymdepos som är Starzinger med svenskt tal. Här följer inte färre än tjugo av våra favoritexempel på knasig dialog signerat den svenska översättningen... Sammanställda av entusiastiska medlemmar i SPPS under ett evenemang för exakt ett år sedan.

2008-07-25 Perspektiv x 4: Biojokrar x 4
Nu har "Batman börjar igen" börjat visas även i Sverige och vi kom plötligt på att det här är inte bara den andra eller ens den tredje utan fjärde gången i filmhistorien som biobesökare haft chansen att se en Läderlapps Joker härja på vita duken. För bättre perspektiv på detta samlade vi ihop fyra skribenter till att se över alla fyra biojokrar, från den första långfilmens pajas till den senaste nytolkningen i årets omtalade filmhändelse.

2008-03-01 Topp-10: Nintendo 64-kassetter
Att göra en N64-topplista kändes rätt i tiden förra hösten. Dels då det 2007 var tio år sedan konsolen släpptes i Sverige och dels då det kom att infalla i efterdyningarna av vår flerfaldiga SNES-topp. Efter 16 bitar med 16-bitaren var den gamla goda 64:an nästa logiska steg i ordningen. Med all efterarbete gjort kan vi med pompa och ståt, om än inte på 10års- så i alla fall på denna svenska årsdag i fråga, nu presentera den slutgiltiga Nintendo 64-topplistan.

2007-04-06 Spelmusik: The Black Mages featuring Battle Music of Final Fantasy
Vår nykomling Fry har nu ätit curry och lyssnat på metal- och rock- versioner av gamla Final Fantasy-låtar. Belåten med sitt val av livsmedel som luktar så mumsigt att man vill bara ha mer och mer, betagen av sitt val av vardagsmusik och lätt berusad av vårförälskelserna inspirerade av regnbågens alla färger delar han så glatt med sig av sina upplevelser från i alla fall ett av dessa sinnesintryck... Läs alltså vidare för hans intryck av... Ja, vad trodde ni egentligen? The Black Mages featuring Battle Music of Final Fantasy såklart!POPKORN bedrivs som en helt fristående ideell sysselsättning och är inte del av något
annat samfund, samarbete eller liknande. Ansvarig uppläggare för sidan är Jan Komsa.