Aktuellt

Arkiv

Fakta för fan

Lekcenter

Perspektiv & Retrospektiv

Topplistor

Fakta för fan

Visst kan det vara trevligt att som läsare få identifiera lite med de olika skribenterna bakom initialerna och just därför existerar denna del av POPKORN. Här kan man, profil för profil, kortfattat läsa sig till åtminstone bitar av information som kan vara kul att veta om samtliga personer som någonsin har tagit plats på vår virtuella redaktion.

Thomas D. Gustafsson

D som i . . .

-

"Dante", "Dumbass" eller "Desertör"

Föredrar

-

Att svika sina vänner

Tittar på

-

"The Twilight Saga"

Lyssnar på

-

Tysk dunka dunka

Spelar på

-

Sina trendiga små plastgitarrer

Läser helst

-

Inte alls

Äter gärna

-

Sitt sunkiga snus

E-post: thomas.gustafsson@popkorn.nu

Livsmotto

-

"Bättre fly än illa fäkta."

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
< Förra apan | Första sidan | Nästa apa >
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -


Några av den där Thomas gamla bidrag:

2011-03-27 Framgrävt ur spelkistan: Zoda's Revenge: StarTropics II
Hela vintern lång har vi spelat, röstat, misströstat, tröstätit och ställt samman vad som under våren kommer att börja publiceras som POPKORN:s nya NES-topplista, en Topp-100 över de bästa NES-spelen. Vi smygstartar med en liten apititretare som får vårkänslorna och längtan till sommaren att bubbla fram till ytan. Låt oss kalla den för placering nummer 101.

2010-07-31 Framgrävt ur spelkistan: Monkey Island 2: LeChuck's Revenge
Sommaren börjar lida mot sitt slut och får väl sägas ha varit hyfsat lyckad, inte minst för att vi än en gång återförenats med spelvärldens dråpligaste piratslyngel i uppföljaren till fjolårets remake på Secret of Monkey Island. Häng med Thomas när den slyngeln i sin tur återbesöker originalet daterat '91 då peka-klicka-äventyrsgenren hade nått sin kulmen... Kan det här likaså vara kulmen för äventyraren Thomas krams?

2010-06-12 Framgrävt ur spelkistan: King Neptune's Adventure
Kalendern visar att badsäsongen har börjat så trikå-Thomas, naken-Janne och den där Dylan bestämde sig för att åter djupdyka tillsammans på jakt efter försvunna spelskatter. I säsongens rätta anda gärna något direkt från havet. Resan i det stora blå slutade dock med ett kallsup i det sunkiga träskvattnet som mynnar ut i King Neptune's Adventure. Glöm att gräva ner detta i öknen. Det här förtjänar att fästas vid ankare och dumpas ner till havets botten.

2009-12-06 Framgrävt ur spelkistan: Moonstone: A Hard Days Knight
Moonstone är ett extremt våldsamt spel. Blod sprutar överallt, lik lyftes upp i triumf, huvuden avlägsnas och allt detta var innan den blodiga versionen av Mortal Kombat släpptes till Mega Drive. En sådan här moraliskt fördärvande företeelse bannlystes självklart i t ex Tyskland och såklart är det allas vår moraliskt fördärvade sk vän av ond bråd död; Thomas den oanständiga, som har kära barndomsminnen av denna förbisedda ädelsten...

The Secret of Monkey Island Pirates! Gold

2009-08-22 Framgrävt ur spelkistorna: The Secret of Monkey Island & Pirates! Gold
I takt med att den grå vardagen alltmer tar vid har även våra återstående två skribenter kommit igång efter sommaruppehållet. Efter att på varsitt håll ha spenderat veckor i soliga, om än pixliga, Karibien var det som upplagt för en double feature på temat pirater!! Följ med träskalle-Thomas på några rediga rövarstråt i det drygt tjugo år gamla The Secret of Monkey Island eller segla bort i solnedgången efter gulddubloner med buckanjären Måns i Pirates! Gold.POPKORN bedrivs som en helt fristående ideell sysselsättning och är inte del av något
annat samfund, samarbete eller liknande. Ansvarig uppläggare för sidan är Jan Komsa.