Aktuellt

Arkiv

Fakta för fan

Lekcenter

Perspektiv & Retrospektiv

Topplistor

Fakta för fan

Visst kan det vara trevligt att som läsare få identifiera lite med de olika skribenterna bakom initialerna och just därför existerar denna del av POPKORN. Här kan man, profil för profil, kortfattat läsa sig till åtminstone bitar av information som kan vara kul att veta om samtliga personer som någonsin har tagit plats på vår virtuella redaktion.

Sebastian P. Mars

P som i . . .

-

"Page", "Page" eller "Paige"

Föredrar

-

Att vara med Måns

Tittar på

-

Tecknade TV-serier och matlagningsprogram

Lyssnar på

-

Allt han hör

Spelar på

-

Den senaste generationens spelkonsoler

Läser helst

-

Serietidningar från världens båda hörn

Äter gärna

-

Spaghetti med köttfärssås

E-postadress: sebastian.mars@popkorn.nu

Livsmotto

-

"With enough courage, you can do without a reputation."
(Borta med vinden)

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
< Förra apan | Första sidan | Nästa apa >
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -


Fem grejer som gamle goe Page har varit med på:

2010-11-24 Topp-25: PlayStation2-spel/serier
Den 24 november år 2000 släpptes PlayStation2 i Sverige. Med tioårsdagen för den svenska releasen i åtanke presenterar POPKORN, i samröre med medlemmarna i SPPS, allas vår egen topplista tillägnad förra konsolgenerationens solklara segrare. En som efter ett årtionde ännu inte kastat in handduken utan rent av konkurrerar med den efterföljande generationens Xbox 360, Wii och Sonys egna PS3 därtill. Varsågoda, här är vår topp-25 bästa PS2-spel samt spelserier.

2010-05-01 Topp-25: Omvärderade Sega Mega Drive-spel
Nu ger vi Sega Mega Drive-toppen en andra chans att glänsa! Vad detta innebär konkret är att vi dels utvidgar den från en topp-20 till topp-25 för att göra listan mer enhetlig Sega DreamCast-toppen som kom upp på senare tid och dels att vi går över samtliga äldre placeringar för att kontrollera huruvida vi fortfarande håller med oss själva eller om det finns titlar som vid närmare eftertanke borde vara högre respektive lägre på toppen. Mycket nöje!

2008-07-28 Topp-20: Starzinger-citat
Mycket tack vare krystade dialoger har det blivit ett sant nöje att se denna rymdepos som är Starzinger med svenskt tal. Här följer inte färre än tjugo av våra favoritexempel på knasig dialog signerat den svenska översättningen... Sammanställda av entusiastiska medlemmar i SPPS under ett evenemang för exakt ett år sedan.

2008-03-16 Topp-20: Sega Mega Drive-spel
Med NES, SNES och N64 i backspegeln kändes det ju på tiden att vi gick vidare från enbart Nintendo över till andra märken. Därmed ägnade vi tre stycken spelträffar med fokus på Sega och deras finfina Mega Drive då vi utnämnde de 20 bästa spelen till konsolen samt diverse alternativa placeringar därtill. Mega Drive:en har givit oss många fina speltimmar och kändes som en naturligt fortsättning på våra konsoltoppar. Dessutom är det trist med BARA Nintendo.

2008-03-01 Topp-10: Nintendo 64-kassetter
Att göra en N64-topplista kändes rätt i tiden förra hösten. Dels då det 2007 var tio år sedan konsolen släpptes i Sverige och dels då det kom att infalla i efterdyningarna av vår flerfaldiga SNES-topp. Efter 16 bitar med 16-bitaren var den gamla goda 64:an nästa logiska steg i ordningen. Med all efterarbete gjort kan vi med pompa och ståt, om än inte på 10års- så i alla fall på denna svenska årsdag i fråga, nu presentera den slutgiltiga Nintendo 64-topplistan.POPKORN bedrivs som en helt fristående ideell sysselsättning och är inte del av något
annat samfund, samarbete eller liknande. Ansvarig uppläggare för sidan är Jan Komsa.