Aktuellt

Arkiv

Fakta för fan

Lekcenter

Perspektiv & Retrospektiv

Topplistor

LekArkiv

Här samlar vi samtliga uppdateringar genom åren kring lite av varje exkl. robotar och sånt

2024-04-14 Toybloggen: Totalt random Transformers-bilder från förr
Totalt slumpmässigt den här gången... Bara några helt random Transformers-bilder från förr. Klicka vidare, så hoppar vi rakt in!

2024-03-24 Toybloggen: Några fler Primes i urval
Transformers fyller fortfarande 40 år det här året varför Jan fortsätter att fokusera på robotarna i förklädnad. Den här gången med en titt på några fler versioner i urval av ingen mindre än Optimus Prime.

2024-01-08 Toybloggen: Tre versioner i urval av da OG G1 OP
Transformers fyller 40 år i leksakshyllorna det här året vilket ger Jan prima tillfälle att fokusera på sin barndoms favoriter och först ut är Prime själv.

2023-10-31 Toybloggen: Mario-leksaker, inklusive Boo-spöken, i Happy Meal
Se mer Super Mario, inklusive Boo-spöken, från glada måltider i toybloggen. För att Happy Halloween!

2023-08-24 Toybloggen: Grimlock, Generation 2
Detta är en leksak som det redan har skrivits om här på POPKORN men som han Jan ändå väljer att göra ett nytt inlägg kring eftersom han har några gamla familjefoton med denna att bjuda på.

2023-06-04 Toybloggen: Mario som actionfigur
Se där. Super Mario gör ett till litet inhopp i toybloggen. Den här gången i form av en proper "actionfigur" av spelhjälten själv. Mario-manin fortsätter!

2023-05-10 Toybloggen: En OG BW T-rex Megatron
Med anledning av Rise of the Beasts som har premiär på biograferna om mindre än en månad plockade Janne fram OG Beast Wars T-rex Megatron för toybloggen.

2023-03-25 Toybloggen: En uppdatering om Super Mario-Lego-figurer
Se och läs mer om Super Mario-Lego-klossfigurerna här i toybloggen!

2023-01-08 Toybloggen: Transformers-arv
Vad man kan/kunde se på Jans bord 2023 vs 2003. Det är ett Transformers-arv!

2022-10-31 Toybloggen: Dödens anlete - Skeletor från gamla He-Man på nya äventyr
Skåda gamla nya He-Man Skeletor som var tänkt för toybloggen redan förra året men det är väl, som de lärda säger, bättre sent än aldrig!

2022-09-23 Toybloggen: Tre gamla Turtles-lekset (plus nya Polly Pocket!)
Skåda tre gamla Turtles-lekset ā la smått skrämmande Mighty Max i toybloggen. Plus nya, mindre skrämmande, Polly Pocket!

2022-07-04 Toybloggen: Fyra nya Transformers
Janman blir som barn på nytt tillsammans med fyra nya Transformers som öppnas i årets fjärde inlägg i toybloggen denna fjärde juli...

2022-05-24 Toybloggen: Cardbacks och fler nya Super Mario-Lego-klossminifigurer
Ja, som rubriken lyder och bilden till vänster antyder handlar dagens inlägg om gamla klassiska cardbacks och fler nya Super Mario-Lego-klossminifigurer.

2022-03-03 Toybloggen: Super Mario-Lego-klossminifigurer - En liten uppföljning
Sist, och kanske minst, av dagens inslag med anledning av Nintendo Switchs femårsjubileum är en uppföljning på Super Mario-Lego-klossminifigurfienderna!

2022-01-28 Toybloggen: Årets första lekfulla inlägg
Jannes skrivbord 2022 vs 2002 (eller 2003 eller nåt, vem vet). Plus schampo.

2021-12-07 Toybloggen: Två par PEZ-behållare och en god jul
Tomten Jan kommer med ett lite tidigt lagom juligt inlägg i toybloggen.

2021-11-16 Toybloggen: Ett par relativt redigt stora bjässar
I samband med den gamla Godzilla som plockats ur filmhyllan till idag så blev det ett inlägg i toybloggen om just ett par rediga bjässar från förr, närmare bestämt den onda hjärnan Krangs androida kropp från Turtles samt Transformers Armada Unicron.

2021-10-31 Toybloggen: Några benskalliga toys att öpnna
Mer på temat benskallar parallellt med benrangel/benskalletopplistan och den kuriosa benskalliga prylen. Och ha nu en riktigt leksam Halloween allihopa!

2021-10-03 Toybloggen: En halloween-version av Hatsune Miku
Taala gör ett kort gästinhopp i toybloggen som tillskillnad från old man Jans nya Virtual Boy-lista faktiskt HAR med Halloween att göra! Ja, där ser man...

2021-07-04 Toybloggen: Gamla nyheter (och lite nytt också)
Gamla nyheter var det här! Kom och se, läs allt om det, var det bättre förr?! Och vid sidan om blir det väl en titt eller två på något lite nyare också...

2021-05-14 Toybloggen: En triss i Transformers och lite annat också
Dags för ännu ett nytt inlägg i leksaksbloggen! Det blir inget om Lego eller Turtles den här gången men bland annat en triss i Transformers i alla fall...

2021-03-14 Toybloggen: En till random Lego, Transformers och Turtles-notis
Det blir ett nytt inlägg i leksaksbloggen iochmed en vuxen karls februari-lot nyinköpta leksaker med en till random Lego, Transformers och Turtles-notis...

2021-02-04 Toybloggen: Random Lego, Transformers och Turtles-notis
Årets första PS-blogginlägg som kom upp i dag åtföljs som ni ser av ett nytt blogginlägg för den här delen av sidan också... Klicka vidare för att se och läsa mer om detta nu på momangen!

2021-01-08 Toybloggen: Nytt skrivbord och migrerande toys
Det nya året börjar med en smäll? Kanske. Ett nytt år, en ny lägenhet och ett nytt skrivbord för Janne att placera leksaker på är det iallafall. Vi inleder således det tredje året i toybloggen med att följa upp hur de första två åren startade, vilket än en gång inkluderar den där Skull Mountain-schampoflaskan! Gott nytt år och mycket nöje!

2020-10-04 Toybloggen: Läääskiga leksaker
Vi snackar spöken, de levande döda, en pumpaskallenalle och andra monster...

2020-07-04 Toybloggen: Något gammalt, något nytt och något mittemellan
Se några av Jannes gamla loppisfynd från 10-talet, nya Lego-minifigurfynd från nu på 20-talet och vad Taala har i hyllan från mellan då och nu.

2020-03-03 Toybloggen: Zelda-amiibos
Det är väl inte så anspråksfullt direkt som de andra två grejerna som kommer upp i samma veva idag här på sidan men dagens tredje grej är i alla fall tre stycken Zelda-amiibos plåtade för toybloggen!

2020-01-08 Toybloggen: Vad hände med Jannes senaste nya nya och nya gamla toys?
Vi inleder det nya året, och hela det nya årtiondet för den delen, lättsamt och lekfullt. Ni vet den där bunten med både nya nya och nya gamla toys som Janne köpte på sig och plåtade för sidan? Vad hände egentligen med dem sedan? Har han dem framme fortfarande eller åkte de alla ner i en låda direkt efter bilderna togs eller vad? Klicka vidare för att få reda på vad som än blev av alla de där leksakerna. Inklusive Skull Mountain-schampoflaskan, ja.

2019-12-22 Lekcenter: En nyköpt gammal Bad Egg öppnas ur förpackningen
Nä, det är alltså inte Dödsstjärnan här på bilden utan faktiskt en Bad Egg... Det fick bli ett extra inlägg för toybloggen innan det måhända även hamnar på själva Bad Eggz-delen av POPKORN.

Tillägg, 2020-04-12: Då det är påsk så passar vi nu på att kopiera över de relativt nykläckta Bad Eggz-bilderna till just Bad Egg-sidan. För ägg och sånt.

2019-10-14 Lekcenter: Nya nya och nya gamla toys inköpta
Tjugoårsdagen för DreamCast-släppet i Sverige är inte allt för idag! Janneman har nämligen en bunte nya nya och nya gamla toys inköpta också... Än en gång något för toybloggen alltså!

2019-07-04 Lekcenter: Pokémon-PEZ-behållare
Utöver annat har Jan och Talla strövat genom krimskramsbutiker där de råkade stöta på en uppsättning Pokémon-PEZ-behållare. Något för toybloggen alltså!

2019-04-04 Lekcenter: Vår egen toyblogg
Hej och varmt välkomna till ett sprillans nytt inslag för leksaksavdelningens del här på POPKORN. Vår alldeles egen blygsamma blogg kring lite av varje med anknytning till det här med leksaker. Eller kort och gott vår egen toyblogg. Detta är väl något av en spontan idé som vi har något olika tankar med. Något lite mer lättsamt, lite mer random, lite mer löst sammanhängande, lite mer... Ja, något lite mer lekfullt helt enkelt. ^_^

2016-01-16 Lekcenter: Trollfrisyrer
Vi inleder det nya året med ett äldre inslag i ny fin form då Tina återkommer med pompa och ståt som bevandrad trollhårstylist, fast besluten att inte låta Jannes text om Mighty Max-skallarna med trollhår vara den enda trollhårtexten uppe på sidan och lägligt nog rätt i tiden att sporra intet ont anande läsare inför Trolls-filmen som har biopremiär världen över i år! Vad som började som en leklådetext och sedan blev en topplista har hur som helst hittat hem igen.

2010-11-14 Lekcenter: Masters of the Universe: The Powers of Grayskull
Året var 1986 när Mattel började ta fram prototyper för en ny underlinje actionfigurer. Man skulle förädla framgångssagan kring He-Man ihop med resten av de populära Masters of the Universe-figuerna och ta tillfället i akt att besvara en del frågor. Vad kom innan He-Man? Hur såg He-Mans värld ut i sin förhistoria? Vad ligger egentligen bakom He-Mans krafter? Och om He-Man nu var det manligaste namnet man kunde tänka sig, vad vore då ett mer heroiskt alternativ? Läs mer om detta och figurerna som aldrig släpptes...

2007-03-31 Lekcenter: GLO Friends
Tina kommer ut ur garderoben med sina lysmaskar från det tokglada 1980-talet. Versionerna i hårdplast kallade GLO Friends var de som var mest populära.

| Åter till arkiven |

POPKORN bedrivs som en helt fristående ideell sysselsättning och är inte del av något
annat samfund, samarbete eller liknande. Ansvarig uppläggare för sidan är Jan Komsa.