Aktuellt

Arkiv

Fakta för fan

Lekcenter

Perspektiv & Retrospektiv

Topplistor

Fakta för fan

Visst kan det vara trevligt att som läsare få identifiera lite med de olika skribenterna bakom initialerna och just därför existerar denna del av POPKORN. Här kan man, profil för profil, kortfattat läsa sig till åtminstone bitar av information som kan vara kul att veta om samtliga personer som någonsin har tagit plats på vår virtuella redaktion.

Ghost W. Kong

W som i . . .

-

The "Who", Doctor "Who" eller "Woo Hoo"

Föredrar

-

Att vara anonym

Tittar på

-

Youtube-kanaler

Lyssnar på

-

Metallica, rockoperor och J-rock

Spelar på

-

Bland annat Nintendo 64

Läser helst

-

Instruktionsböcker till gamla spel

Äter gärna

-

Hembakat bananbröd

E-postadress: gw.k@popkorn.nu

Livsmotto

-

"in vino veritas"

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
< Förra apan | Första sidan | Nästa apa >
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -


Grejer G.W. varit involverad i:

2019-09-18 Topp-10: Sega Mega-CD/32X-spel
För snart ett år sedan var det snack om att få upp fler Sega-topplistor här på POPKORN och vi har då inte glömt bort det heller utan slår nu två flugor i en smäll med Mega-CD och 32X. Vilket väl passar alldeles utmärkt nu i och med det sk "tornet" som Sega kommer ut med till mini-Megan. Denna tio-i-topp blir för övrigt den första av totalt tre Sega-spellistor som vi har planerade fram till årskiftet. Så trevlig läsning och stort tack för visat intresse!

2019-08-14 Framgrävt ur spelkistan #37: Sunset Riders (SNES)
Dags för ännu en vilda västern. För att vi känner för det... En western till. Bara en till innan sommarlovets slut att typ rida bort mot solnedgången med. Så vad vore mer passande med den sentimentaliteten i åtanke än Sunset Riders? Konamis arkadlir från 1991 som året därpå portades till Sega Mega Drive och året därefter kom ut även på SNES:en. Och det blev just SNES-versionen som vi suttit och plöjt igenom nu i dagarna, ja.

2018-09-14 Retrospektiv: Doctor Who serie 1-10
Den gamle gode greve GW ger oss sin syn på saken i fråga om varenda TV-sända avsnitt av den nya Doctor Who-serien på BBC. Allt från avsnitt ett, serie ett från år 2005 till fjolårets omtalade julspecialare, ja. Att denna synnerligen kondenserade sammanfattning kommer upp just nu beror såklart på att serie 11 förväntas nå TV-rutorna någon gång under hösten. Så innan det sker passar det väl bara bra med en kortfattad genomgång av vad som har kommit före.

2018-01-06 Framgrävt ur spelkistan: ClayFighter 63 1/3
Ja, så var det dags igen och det är väl lika bra att bara få detta överstökat en gång för alla. Med såväl Interplays Claymates som deras första samt andra ClayFighter framgrävda ur vår gamla spelkista under hösten som var så får vi väl bita i det sura äpplet, ta tjuren vid hornen och allt det där och ge oss i kast (snarare än kasta in handduken!) med den tredje delen i lerkampserien. Det så "fyndigt" kallade ClayFighter 63 och en tredjedel...

2017-12- 01-25 Säsongsspecialare: Årets julkalender 2017
Att det i år är just tio år sedan den allra första julkalendern signerad POPKORN är väl värt att göra en tripp längst ned memory lane med en till ny julkalender. Vi går typ fullt ut retro här, både med en homage till just 2007 års julkalender och en genomgång av samtliga åren som POPKORN har existerat, från 2006 fram t o m i år, både vad gäller sidan i sig samt populärkulturen i allmänhet. Ho, Ho, Ho!POPKORN bedrivs som en helt fristående ideell sysselsättning och är inte del av något
annat samfund, samarbete eller liknande. Ansvarig uppläggare för sidan är Jan Komsa.