Aktuellt

Arkiv

Fakta för fan

Lekcenter

Perspektiv & Retrospektiv

Topplistor

Fakta för fan

Visst kan det vara trevligt att som läsare få identifiera lite med de olika skribenterna bakom initialerna och just därför existerar denna del av POPKORN. Här kan man, profil för profil, kortfattat läsa sig till åtminstone bitar av information som kan vara kul att veta om samtliga personer som någonsin har tagit plats på vår virtuella redaktion.

Måns S. Dahlgren

S som i . . .

-

"Sega Gamer", "Sonic" eller "Skinkman"

Föredrar

-

Page framförallt

Tittar på

-

Riktigt gamla komediserier

Lyssnar på

-

Hårdrock i alla dess former

Spelar på

-

Sega Master System, Sega Mega Drive, Sega DreamCast etc...

Läser helst

-

Vad som än kommer med posten

Äter gärna

-

Kletiga kakao, kokos- och kaffefyllda konditorivaror

E-postadress: mans.dahlgren@popkorn.nu

Livsmotto

-

"I am, whatever you say I am. If I wasn't, then why would I say I am?"
(an official Sega gamer)

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
< Förra apan | Första sidan | Nästa apa >
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -


Fem grejer i urval med allas vår Månsan:

2010-11-24 Topp-25: PlayStation2-spel/serier
Den 24 november år 2000 släpptes PlayStation2 i Sverige. Med tioårsdagen för den svenska releasen i åtanke presenterar POPKORN, i samröre med medlemmarna i SPPS, allas vår egen topplista tillägnad förra konsolgenerationens solklara segrare. En som efter ett årtionde ännu inte kastat in handduken utan rent av konkurrerar med den efterföljande generationens Xbox 360, Wii och Sonys egna PS3 därtill. Varsågoda, här är vår topp-25 bästa PS2-spel samt spelserier.

2010-10-16 Framgrävt ur spelkistan: Bubsy in: Claws Encounters of the Furred Kind
Bubsy in Claws Encounters of the Furred Kind var ganska så hypat på den gamla goda 16-bittiden då i princip alla företag skulle ha varsin maskot. Sega Måns får nu såväl tummen ur som spelet ur kistan för att slutligen kunna bestämma sig efter alla dessa år huruvida det verkligen var så fy katten jävla dåligt som ryktet numera säger eller om det finns något liv kvar i kattaskrället.

2010-05-01 Topp-25: Omvärderade Sega Mega Drive-spel
Nu ger vi Sega Mega Drive-toppen en andra chans att glänsa! Vad detta innebär konkret är att vi dels utvidgar den från en topp-20 till topp-25 för att göra listan mer enhetlig Sega DreamCast-toppen som kom upp på senare tid och dels att vi går över samtliga äldre placeringar för att kontrollera huruvida vi fortfarande håller med oss själva eller om det finns titlar som vid närmare eftertanke borde vara högre respektive lägre på toppen. Mycket nöje!

2009-12-27 Topp-25: Sega DreamCast-spel
Temat för årets julkalender här på POPKORN; de inte mindre än 25 allra bästa DreamCast-spelen, inklusive alternativa- och delade placeringar, läggs nu upp i dess helhet bland topplistor. Efter att ha ägnat hela tre stycken evenemang på över etthundra olika titlar kände vi oss både nöjda och säkra med listan. Härmed följer en sammanhängade lista över vår sammanställda 25-i-topp i fråga allt medan vi önskar er alla såväl mycket nöje som en god fortsättning!

2009-11-24 För eller emot: Sonic 2
Just den här dagen är tredje gången någonsin som "Sonic 2's day" inträffar!!! Exakt vad för något nu igen? Jo, "Sonic 2's day" tillika "Sonic Tuesday" som i "Sonic 2-dagen på en tisdag den 24 nov när spelet först släpptes" hajar ni? Måns och Thomas ägnade denna spelhistoriska dag med Sonic och Tails i den blå igelkottens mest berömda spel genom tiderna. Men förtjänar det verkligen att kallas för klassiker eller är det bara är en okontrollerad berg- och dalbana?POPKORN bedrivs som en helt fristående ideell sysselsättning och är inte del av något
annat samfund, samarbete eller liknande. Ansvarig uppläggare för sidan är Jan Komsa.